Taksówka za grosze – Hallo Taxi Toruń

Wybij sobie z głowy przekonanie, że kurs taksówką wiąże się z dużym wydatkiem. To już przeszłość! Obecnie podróż taksówką z jednego końca miasta na drugi to koszt około 20 złotych, za to w komfortowych i bezpiecznych warunkach, a przede wszystkim szybko! Hallo Taxi to tanie taxi, które od lat wozi swoich klientów na terenie Torunia i okolic, a na specjalne życzenie wykonuje także kursy w inne części kraju. W ofercie korporacji, poza tradycyjnymi kursami, znajduje się także obsługa imprez okolicznościowych, co oznacza, że kierowcy zatrudnieni w korporacji przewiozą gości weselnych np. z kościoła na przyjęcie albo z przyjęcia do domu.

Zadanie to jest o tyle łatwiejsze, że poza samochodami pięcioosobowymi, w skład floty korporacji wchodzą także auta pięcioosobowe, sześcioosobowe a także vany, które są w stanie jednorazowo transportować większą liczbę gości. Aby jak najlepiej sprostać oczekiwaniom klientów, kierowcy jeżdżący w korporacji Hallo Taxi zrobią też dla Ciebie zakupy i przetransportują je w wyznaczone przez ciebie miejsce, dlatego nie zastanawiaj się dłużej, z usług której korporacji skorzystać i postaw na Hallo Taxi! Na pewno się nie zawiedziesz! Kurs możesz zamówić telefonicznie, pod numerem telefonu 56 33 33 333, albo przy pomocy służącej do tego aplikacji mobilnej. Zapraszamy serdecznie i życzymy tanich i komfortowych podróży!

Hallo Taxi Toruń
Polna 103